A TrackGPS by AROBS-nál hiszünk az innovációban, a teljesítményben és a szenvedélyes emberekben, akik próbálják túllépni saját határaikat, és akik arról álmodnak, hogy meg tudják változtatni a világot.

Csatlakozzon Ön is csapatunkhoz és beléphet nemcsak a modern technológia, a munka- és fejlődési lehetőségek és kihívások világába, hanem egy összetartó csapatba is, ahol olyan igaz barátokra talál, akik támogatják egymást, jól érzik magukat együtt, és akikkel megoszthatja a hobbijait.

A mi cégünk sikerének titka az alkalmazottakban rejlik. Lehet Ön bárki, mindegy, miért rajong, itt mindenkit melegen és tisztelettel fogadunk.

MIT TUDUNK NYÚJTANI ÖNNEK?

Kiváló munkakörülményeket professzionális, barátságos munkakörnyezetet és csapatszellemet.

 •  Lehetősége nyílik nagyszerű emberektől tanulni a szakmát.
 •  Egy szilárd, növekvő cég csapatát fogja erősíteni.
 •  Szórakozásra ösztönözzük!
 •  Egy közösség részévé válik és, amennyiben szeretné, megosztja velünk a sportszenvedélyeit.
 •  Versenyképes fizetés, mi az egész csapat fejlődését támogatjuk.

Kapcsolatfelvételi űrlap

 • Accepted file types: pdf, doc, jpg, gif, png, docx, Max. file size: 18 MB.
 • DISCLAIMER

  *Poți aplica prin intermediul formularului de mai sus sau trimițând CV-ul tău actualizat pe adresa de e-mail: hr@trackgps.ro .

  *În cazul în care expertiza ta se potrivește cerințelor noastre, ne vom asigura că vei fi contactat cât mai curând posibil.

  *În alte cazuri, ne vom asigura că îți protejăm datele și te vom contacta dacă și când oportunitățile noastre se vor potrivi experienței tale.


ÁLLÁSHIRDETÉSEK:

GÉPJÁRMŰ/FELSZERELÉSI SZERELŐ

GÉPJÁRMŰ/FELSZERELÉSI SZERELŐ

Hol? Kolozsvár, Jászvásár és Bukarest Feladatok: GPS/fogyasztást megfigyelő eszközök telepítése/ellenőrzése a cég kedvezményezettjeinek járművein, a [...]

JELENTKEZÉS MOST