A Track GPS egy teljes körű flottafelügyeleti és kezelési megoldás, amely egy valós idejű GPS-nyomkövető rendszert, speciális eszközöket és személyre szabott szolgáltatásokat kínál Önnek. Ön automatikusan kiállított jelentéseket valamint összetett helyzetjelentéseket és elemzéseket kap a megfigyelt járművek napi illetve havi tevékenységéről.

Egy jól működő GPS-nyomkövető rendszerrel, sa peciális eszközökkel valamint a webes és mobil alkalmazással a TrackGPS magas szintű, személyre szabott szolgáltatásokat kínál Önnek. Olyan szolgáltatásokat, mint a sofőr viselkedésének elemzése, az üzemanyag-fogyasztás követése, kommunikáció a sofőrrel, automatikus útdíj-fizetés Magyarország területén, a hőmérséklet és páratartalom szabályozása, biztonságos szállítás és még sok más.

A TrackGPS által biztosított platform bárhonnan, bármikor elérhető, ehhez csak internetkapcsolatra van szüksége és úgy tervezték meg, hogy általa könnyedén irányítani tudja a flotta tevékenységét. A platform az egységek információit saját felhőjében tárolja és 6 nyelven elérhető el: román, angol, orosz, francia, magyar és indonéz nyelveken.

A TrackGPS több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a telematikai megoldások piacán. Az általuk kínált megoldások olyan kis-, közép- és nagyvállalatok számára készültek, amelyek olyan területeken tevékenykednek, mint a közszolgáltatások, bank és biztosítás, futárszolgálat, szállítás és logisztika, egészségügy vagy forgalmazás és az üzleti tevékenységük optimalizálásával csökkenteni szeretnék a költségeket.

Costuri
reduse

RO, HU, RU,
ENG, FR si ID

10 ani
pe piata de
solutii
tetelematice

4000
de clienti

48.000
de vehicule

PREMII SI CERTIFICARI

Ne mândrim că ați ales să aveți încredere în calitatea serviciilor oferite.

Vă garantăm securitatea deplină a datelor dumneavoastră, iar drept asigurare, vă punem la dispoziție certificările obținute de-a lungul anilor:

TESTIMONIALE