Biztonságos szállítás

A legnagyobb kihívások, amelyekkel egy biztonsági és beavatkozási cég flottamenedzserének szembe kell néznie: a beavatkozás ideje, a hatékony járműkezelés, a karbantartási költségek csökkentése, az alkalmazottak védelme a kritikus pillanatokban és a szállított áru biztonsága.

Ez a funkció a következőket biztosítja: valós idejű hozzáférés az információkhoz, a különleges jelentések létrehozása, bizonyos riasztások vagy értesítések beállításának lehetősége (egy előzőleg beállított terület elhagyása, egy jármű megérkezése vagy jogosulatlan ajtónyitás).

Műszaki szempontból a Biztonságos szállítás funkció a GPS-megfigyelési berendezésből, egy specifikus ajtóra szerelhető érzékelőből és egy pánikgombból áll.

Az érzékelő segítségével valós időben követheti figyelemmel, mikor nyílik ki a jármű ajtaja, ilyenkor a szerkezet értesítést küld, a flottamenedzser pedig ellenőrizheti, hogy jogosulatlan cselekmény történik-e.

A pánikgomb lehetővé teszi, hogy sürgősségi üzenetet küldjön SMS-ben vagy e-mailben egy előre beállított címzettnek (például: a flottamenedzsernek, a rendőrségnek). Ez a gomb a cég igényeinek és tevékenységének megfelelően állítható. A pánikgomb elsődleges szerepe a járművezető és a szállított áru biztonságának biztosítása a kritikus helyzetekben, de azonnal értesíti a beavatkozó csapatot is.

Ezzel a TrackGPS funkcióval egyszerűen és hatékonyan ellenőrözheti a biztonságos áruszállítást, ezt az Ön igényeinek és feltételeinek megfelelően biztosíthatja. Csökkenti a beavatkozási időt és a flotta-karbantartási költségeteket.

A beavatkozási idő csökkenése

A szállított áruk biztonsága

Akár 20% -al alacsonyabb flotta-karbantartási költségek

Akár 40% -al nagyobb termelékenység

Az alkalmazottak védelme kritikus pillanatokban

A flotta és a beavatkozó csapatok hatékony kezelése

Válassza ki a kívánt megoldásokat és állítsa be az árajánlatot!

EGY ÖSSZETETTEBB ELEMZÉS ÉRDEKÉBEN JAVASOLJUK, HOGY A FUNKCIÓT A KÖVETKEZŐKKEL EGYÜTT TELEPÍTSE: