TrackGPS

Organizează eficient utilajele de deszăpezire

Organizează eficient utilajele de deszăpezire

27/11/2023
[10:25 AM] Miruna Marian Gestionează eficient flota de deszăpezire

Încadrarea în timpii de lucru, parcurgerea tuturor traseelor, optimizarea rutelor și îndepărtarea zăpezii în situații critice reprezintă o provocare pentru administratorii flotelor de utilaje dedicate activităților de deszăpezire.

În contextul condițiilor meteorologice nefavorabile trebuie acționat prompt pentru a preveni blocarea drumurilor. Uneori, pe perioada iernii, șoferii responsabili cu îndepărtarea zăpezii trebuie să refacă rutele la intervale de câteva ore, ceea ce înseamnă că flota trebuie gestionată eficient.

Soluția de deszăpezire dezvoltată de TrackGPS oferă acces în timp real la informații detaliate privind locația utilajelor de deszăpezire, traseele parcurse, numărul și durata staționărilor, consumul de carburant, viteza de deplasare, cât și informații cu privire la activitatea zilnică a acestora.

Soluția de deszăpezire TrackGPS permite:

  • Obținerea analizelor și rapoartelor detaliate

Monitorizând timpii de activitate/staționare deții controlul asupra operațiunilor desfășurate. Cu ajutorul acestor date generate în mod automat sub forma foilor de parcurs, decontezi mult mai ușor cheltuielile cu CNADNR.

  • Justificarea orele lucrate și detalierea timpilor de lucru

Preluarea în timp real a informațiilor permite decontarea simplă și rapidă a cheltuielilor, în conformitate cu reglementările impuse de autoritățile publice.

  • Optimizarea rutelor și gestionarea intervențiilor de urgență

Facilitează accesul la fiecare locație, gestionând rute optime pe anumite tronsoane de drum.  Astfel, reușești nu doar să folosești eficient timpii de lucru, dar și să optimizezi alocarea utilajelor de deszăpezire.

Încă nu ai identificat soluția de deszăpezire potrivită? Vrei să schimbi modul în care ai lucrat până acum?

Află mai multe despre pachetele noastre comerciale. Solicită o ofertă personalizată!

solutie-deszapezire-trackgps-2019

 

 

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.