Dunca Expediții a ales TrackGPS pentru plata taxei de drum din Ungaria !

11Dunca Expeditii

Cu un parc auto de peste 800 de vehicule, peste 600 de angajați și o cifră de afaceri de 38 de mil de euro, Dunca Expediții este unul din principalii transportatori de mărfuri pe parcurs intern din România.

Pe lângă transporturile efectuate în România, țările în care Dunca Expediții activează sunt cu precadere: Franţa, Italia, Germania, Austria, Olanda, Belgia, Anglia, Cehia, Slovenia, Slovacia, Elveţia, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Republica Moldova, Turcia.

Principalele obiective ale companiei în ultimii ani legate de creșterea calității serviciilor, a eficienţei serviciului de transport și creşterea numărului de curse nu ar putea fi susţinute fără un puternic proiect ITS (intelligent transport system) și un management performant al parcului auto.

Începînd cu luna iunie 2016, soluția eToll TrackGPS de la AROBS a fost integrată în platforma ITS pentru a permite managerului de flotă să efectueze plata automată a taxelor de drum pentru Ungaria, prin sistemul HU-GO. Utilizând această opțiune, datele referitoare la segmentele de drum parcurse de vehicule sunt transmise via GPS către AAK , iar plata taxei de drum se face automat din contul Dunca Expediții pentru km parcurşi de către fiecare mașină.

Pe lângă administrarea centralizată a acestor plăți un alt avantaj major al implementării eToll de la TrackGPS îl reprezintă faptul că şoferii nu mai sunt nevoiți să stea la cozi în benzinării pentru a-şi achiziţiona tichete pentru taxa de drum și nu în ultimul rând reducerea costurilor suplimentare generate de amenzi în cazul în care vehiculele sunt nevoite să devieze de la traseul inițial.

Plata acestor taxe prin aplicația TrackGPS se desfăşoară simplu, rapid şi fără efort, date legate de tronsoanele de drum parcurse de către vehiculele monitorizate prin GPS sunt transmise în timp real către platforma HU-GO.

Informatii suplimentare despre plata taxelor de drum în Ungaria, eToll TackGPS găsiți aici https://trackgps.ro/ro/solutii/solutii-dedicate/etoll-taxa-drum-ungaria

Pentru o ofertă personalizată ne puteți contacta pe sales@trackgps.ro sau  folosind acest formular.