TrackGPS te așteaptă la IMW 2016 cu noutăți legate de monitorizarea prin GPS

Internet and mobile World 2016

TrackGPS, soluția de monitorizare prin GPS și management flote auto este prezentă pentru al treilea an consecutiv, la cea mai mare expoziție B2B de soluții IT și internet din România, Internet and Mobile World 2016! Evenimentul, care va avea loc în perioada 5-6 octombrie la Romexpo în București, va aduce în prim plan peste 1800 de produse și soluții din domeniul internetului și tehnologiei. Vor fi 2 zile de conferințe, networking și dezbateri pe teme de mobile, inovatie, soluții business, e-commerce, digitalizare, social-media, marketing, etc.

Noutatea pe care TrackGPS o prezintă în acest an este legată de monitorizarea prin GPS a semi-remorcilor. Aceasta presupune supravegherea în timp real a închiderii/deschiderii ușilor aferente spațiilor de încărcare/descărcare chiar și atunci când acestea sunt decuplate de capul-tractor, adică nu dețin o sursă de alimentare care să permită monitorizarea prin echipamente hardware clasice.

Imposibilitatea de a urmări traseul parcurs de aceste semi-remorci, obținerea de informații în timp real despre poziția lor sau date efective despre închiderea și deschiderea ușilor sunt rezolvate din punct de vedere hardware prin instalarea de Senzorii magnetici pentru uși și de echipamente ATS cu baterii interne mai puternice care oferă o autonomie suplimentară pentru perioadele de timp în care remorca este decuplată de la capul tractor.

Te așteptăm la standul AROBS (B20) pentru mai multe detalii și pentru o ofertă personalizată!

Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici