eTollTRK la Gala Tranzit 2014

31hu-go2

Gala Tranzit 2014 a reunit in 17 octombrie la Hotel Grand Italia cei mai mari  transportatori din Romania si nu numai. TrackGPS a fost  prezent cu eTollTRK, solutia de plata automata a taxei de drum din Ungaria.

TrackGPS a venit in intampinarea transportatorilor cu un nou stand de prezentare dedicat promovarii solutiei eTollTRK, fiind unul dintre sponsorii bronz ai evenimentului.

eTollTRK este o solutie de plata automata a taxei de drum din Ungaria prin sistemul HU-GO, un serviciu oferit gratuit clientilor TrackGPS.

Reprezentantii nostri au oferit transportatorilor detalii despre posibilitatea de a plati automat taxa de drum din Ungaria, rapid si simplu, utilizand aplicatia TrackGPS, dar si informatii despre beneficiile oferite de sistemul de monitorizare flota auto TrackGPS clientilor sai.

Cateva date despre eveniment

Gala Tranzit a constat dintr-o serie de prezentari sustinute de nume cunoscute in domeniul transporturilor. Printre subiectele abordate au fost: piata de transport marfa, distributia, pretul motorinei, recuperarea accizei la carburant, bilantul Euro 6, mersul pietei de transport si logistica in 2014, tarifele si volumele de transport dupa embargoul de pe Rusia, cresterea accizei la combustibil din Romania, amenzile AETR introduse de Belgia si Franta, leasingul si finantarea transporturilor si logisticii, tahograful digital, bilantul legislativ 2014 cu previziuni pentru 2015.

In cadrul Galei s-a prezentat TOP ul operatorilor de transport si operatorilor de logistica de pe piata romaneasca, urmat de anuntarea finalistilor si deschiderea votului pentru cel mai eficient operator de transport din Romania, cel mai eficient operator de logistica din Romania, cei mai eficienti manageri din transporturi si logistica din Romania. De asemenea, s-au decernat premiile: “International Van of the Year 2015” şi “International Truck of the Year 2015”, “International Forklift of the Year”, “Cei mai eficienti manageri de transport şi logistica 2013/2014”.

La finalul serii, castigatorii tombolei organizate la standul TrackGPS au fost premiati cu produse Smailo.