Distribuţie

Soluția TrackGPS vă permite atât optimizarea activității agenților de vânzări cât și optimizarea rutelor pentru siguranta livrarilor.

Prin utilizarea soluţiei de monitorizare TrackGPS, vehiculele şi mărfurile transportate sunt în siguranţă deoarece se cunoaşte în orice moment locaţia exactă a acestora. Foile de parcurs şi rapoartele de staţionare din aplicaţie pot constitui evidenţe scriptice ale livrărilor, dar şi instrumente de evaluare a performanţelor individuale ale agenţilor de vânzări.

Reducerea cheltuielilor cu flota auto: operaţionale, cu combustibilul, cu kilometrii parcurşi în interes personal, etc. reprezintă un beneficiu foarte important. Rapoartele din aplicaţie permit managerului de flota auto să aibă o evidenţă precisă a consumului de combustibil pe fiecare maşină în parte, astfel putând aloca respectiva cheltuială pe centrul de cost corespunzător.

Consumul de combustibil poate fi măsurat cu mare precizie pentru fiecare maşină în parte implementand şi soluţia customizată cu cititor de CAN. Rapoartele complexe generate automat arată consumul real pentru întreaga flotă, care, comparat cu cel normat, permite luarea unor decizii de reducere a cheltuielilor cu combustibilul.

Pentru a facilita munca agenţilor, aplicaţia de monitorizare TrackGPS permite crearea de hot spot-uri pentru fiecare client şi stabilirea de rute personalizate prin selectarea hot spot-urilor şi a ordinii preferate de vizitare. Ştiindu-se monitorizaţi pe toată perioada de lucru, şoferii conduc mai preventiv şi sunt mai atenţi cu patrimoniul companiei. Astfel, scade rata de defectare a maşinilor, uzura parcului auto şi implicit se reduc costurile cu reparaţiile. În plus, dintr-un stil de condus mai atent decurge şi o economie de combustibil.

Avantaje şi beneficii ale utilizării TrackGPS:

  • Utilizarea Track GPS duce la reducerea cheltuielilor operaţionale, cu rutele în interes personal
  • Prin monitorizarea precisă a consumului se înregistrează scăderea cheltuielilor cu combustibilul
  • Duce la o mai mare responsabilizare a agenţilor: fiind monitorizaţi, conduc mai preventiv
  • Se pot generara rute automate si optimizate pentru distribuţie
  • Eficientizarea activității prin generarea de rapoarte automate
  • Posibilitatea menținerii evidenţelor scriptice ale livrărilor ca şi instrumente de evaluare a agenţilor

Studiu de caz TrackGPS: DAILY GROUP

Mai multe detalii despre implementarea soluției TrackGPS în cazul celui mai mare producător și distribuitor de cafea și băuturi calde din România, puteți găsi aici: Studiu de caz Daily Group