IT şi Telecomunicaţii

Aplicaţia TrackGPS prezintă trăsături interesante pentru companiile de productie software, servicii IT şi telecomunicaţii. Aceste afaceri au nevoie de o soluţie de monitorizare prin GPS flexibilă, personalizată pe caracteristicile lor, adaptată la globalitatea serviciilor oferite.

TrackGPS, soluţia completă de monitorizare prin GPS din România, este cea mai potrivită pentru companiile de IT şi telecomunicaţii. Certificatele ISO pentru Sistemul de Management al Calitatii şi pentru Sistemul de Management al Securitatii Informaţiei, certificatele de omologare CE, declaraţiile de conformitate şi de opinie pentru toate echipamentele GPS utilizate, recomandă TrackGPS ca ofertant de servicii la standarde internaţionale. Infrastructura de cea mai bună calitate, trainingul oferit clienţilor, diagnoza echipamentelor, dar şi echipa de profesionişti care oferă suport clienţilor, sunt argumente solide pentru disponibilitatea sistemului TrackGPS.

Aplicaţia mobilă TrackGPS oferă managerilor mobilitate, aceştia având posibilitatea de a primi informaţii în timp real despre vehiculele companiei şi situaţia şoferilor, oriunde s-ar afla. Aplicaţia este dezvoltată pentru dispozitivele Android şi iOS.

Avantaje şi beneficii ale utilizării TrackGPS:

  • Personalizări pe specificul activităţii
  • Aplicaţie mobilă Android şi iOS
  • Update-uri periodice ale aplicaţiei
  • Generare automată foi de parcurs
  • Senzor identificare şofer