Peste 60% din ambulante sunt monitorizate cu TrackGPS

36harta-ro-web1

112. Stop furtului de timp.

V-ati gandim ce se poate intampla in cazul unei ambulante care nu ajunge suficient de rapid la locul interventiei? Intarzierile pot avea consecinte care pot insemna pierderi de vieti omenesti. Iar cand acest lucru se datoreaza lipsei combustibilului necesar depasarii situatia e cel putin alarmanta. Pentru ca, oricat de surprinzator pare, una din infractiunile comune legate de ambulante o constituie sustragerea de carburant din rezervorul masinii de salvare, in timpul sau ulterior alimentarii autospecialelor.

interior

Conform regulilor impuse de conducerea SAJ, soferii masinilor de salvare nu au voie sa alimenteze decat in conditii stricte. Ei trebuie neaparat sa fie insotiti de medic sau asistent, care va sta tot timpul pe scaunul de langa sofer pentru a vedea totul în oglinzile laterale, iar alimentarea cu carburant nu se efectueaza decat la terminarea turei sau, la nevoie, intre solicitari si tot timpul se face plinul. Si totusi, furtul de motorina a fost semnalat si a facut obiectul unor anchete in anii precedenti, suspectati fiind chiar ambulantierii.

Responsabilizare pentru salvarea de vieti omenesti

Ca in fiecare arie in care ne regasim cu totii implicati, si in cazul Serviciului de Ambulanta, responsabilitatea fiecaruia e importanta. TrackGPS a raspuns prompt la apel si a propus monitorizarea ambulantelor. Pentru a elimina orice suspiciune de furt de combustibil si ca sa asigure functionarea impecabila a serviciilor de salvare, conducerea SAJ din mai multe judete a hotarat sa implementeze solutia de monitorizarea TrackGPS pe ambulante.

TrackGPS a furnizat sistemul de monitorizare si a asigurat instalarea echipamentelor pentru ambulantele din 26 de judete ale tarii, reprezentand peste 60% din numarul total de masini. Echipamentele instalate pe masini (dispozitive FM si CAN Reader TRK), permit citirea datelor în timp real, monitorizarea permanenta a locatiilor unde se deplaseaza autospecialele, inregistrarea distanţelor parcurse, masurarea consumului de carburant, dar şi a nivelului de combustibul existent în rezervor. Mai mult de atat, aplicatia TrackGPS permite generarea de rapoarte complexe, adaptate specificului activitatii SAJ, iar versiunea mobila a aplicatiei ofera controlul in orice moment asupra masinilor de salvare.

Serviciile de ambulante monitorizate in prezent cu TrackGPS sunt: Satu-Mare, Maramures, Salaj, Bistrita Nasaud, Cluj, Mures, Sibiu, Neamt, Iasi, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Braila, Tulcea, Constanta, Calarasi, Giurgiu, Prahova, Dambovita, Arges, Olt, Gorj, Mehedinti, Hunedoara, Timis.

Contactati-ne pe sales@arobs.ro sau la tel. 0264 406 700.