Releu blocare motor

releu blocare motor

Releul blocare motor este un dispozitiv antifurt pentru autovehicule, care permite oprirea motorului de la distanță printr-un SMS. Releul completează sistemul TrackGPS, oferind posibilitatea de a acționa imediat asupra vehiculelor, în cazul constatării unor situații de utilizare neautorizată, cum ar fi depășirea unui perimetru stabilit presetat sau furtul mașinii.

În cazul unui eveniment nedorit (declanșarea alarmei sau deplasarea neautorizată a vehiculului), avertizarea se face imediat, în mod automat, printr-un SMS trimis de sistem către utilizatorul direct și către dispecerat. Dacă se consideră că situația este periculoasă, chiar înainte de a suna la poliție, se poate acționa pentru a bloca imediat motorul mașinii, prin trimiterea unui SMS la numărul memorat în telefon.

Spre deosebire de o simplă alarmă auto, care avertizeaza doar la mică distanță, sistemul TrackGPS, dotat cu releu blocare motor, oferă permanent informații despre locația autovehiculelor, oriunde s-ar afla proprietarul acestora. Acest sistem digital antifurt oferă control asupra mașinilor în orice moment, deoarece se poate intervi imediat blocând motorul prin SMS și oferind poliției coordonate exacte pentru recuperarea mașinii.

Avantajele utilizării unui releu blocare motor:

  • Avertizarea prin SMS atunci când se declanșează alarma autovehicului aflat în parcare
  • Blocarea imediată a motorul prin simpla trimitere a unui SMS la numărul alocat
  • Reducerea costurilor cu asigurarea CASCO, primele de asigurare fiind mai mici în cazul autovehiculele echipate cu sistem de localizare prin GPS

SOLICITĂ OFERTĂ