TrackGPS la Conferinta Tranzit Bucuresti

48-conferinta-tranzit-bucurest2014

TrackGPS, participant constant la conferintele Tranzit, a fost sponsor si la prima conferinta de anul acesta desfasurata la Bucuresti. Conferinta, organizata de Trafic Media, editorul revistelor Tranzit si Logistica, a avut ca si tema „Auditul energetic si cel al ambalajelor: noi provocari ale industriei de transport si logistica” si s-a desfasurat la Hotelul Crowne Plaza in data de 1 aprilie 2014.

Dedicat pietei romanesti de transport si logistica, evenimentul a reunit principalii jucatori din aceste domenii oferind participantilor dezbateri, prezentari si studii de caz pe teme specifice si de actualitate pentru aceasta piata: licentierea vehiculelor mici de distributie de 2,4-3,5 tone, rolul burselor de transport in stabilirea tarifelor de transport de pe piata, cum se calculeaza amprenta de carbon a unei firme de transport si logistica, managementul ambalajelor/ paletilor, verificarea partenerilor inainte de semnarea unui contract, activitatile de curierat, de grupaj si „curierat de paleti”, softuri pentru distributie, transport si logistica, transportul si logistica bunurilor cu temperatura controlata.

TrackGPS a prezentat cea mai noua solutie dezvoltata: comunicarea bidirectionala cu soferii. Solutia, implementata deja la o serie de clienti reprezinta cea mai eficienta si inovativa varianta pentru a mentine legatura cu soferii, rutare, evidenta stocuri, etc. De asemenea, de interes pentru cei prezenti au fost si modulele specializate TrackGPS: comportament soferi, rutare, plata taxa de drum Ungaria, aplicatiile mobile pentru Android si iOS.