TrackGPS participa la TransLogistica 2015

35translogistica2015

TrackGPS va invita la TransLogistica 2015, cea mai importanta expozitie de transport si logistica din Romania!

TransLogistica este prima expozitie dedicata produselor, serviciilor si solutiilor inovative din transporturi comerciale, expedieri de marfuri si canale logistice. Expozitia are loc în spatiile centrului expozitional Romexpo Bucuresti, in perioada 14 -17 octombrie 2015.

Piata de logistica din Romania este una din cele mai atractive piete din sud estul Europei, iar faptul ca se reuneste într-o expozitie de profil este un eveniment important, pe care TrackGPS il sustine prin participarea ca partener la eveniment. Pe scena TransLogistica sunt promovate cele mai noi produse si solutii, au loc demonstratii interesante si pot fi incercate utilajele si echipamentele aduse in prim plan de expozanti. La standul TrackGPS gasiti informatii despre ultimele update-uri realizate de dezvoltatorii aplicatiei de monitorizare a flotei, noile rapoarte puse la dispozitia clientilor, rapoarte speciale pentru cerintele specifice din domeniul transporturilor, dar si despre solutiile personalizate pentru monitorizarea consumului de combustibil, atat de necesare acestor afaceri.

Pentru prima data se regasesc sub acelasi acoperis expozitional toate verigile care compun lantul de activitati specific industriei transporturilor si logisticii. De la ariile de activitate principale – transport si logistica (transporturi rutiere, aeriene, maritime si feroviare), la containere, cargo si utilaje; constructii drumuri si poduri; lanturi de aprovizionare; canale de distributie; operatori logistica; servicii de curierat, pana la centre logistice, dotari si echipamente, IT si sisteme logistice, e-business, telecomunicatii, sisteme de management integrat al traficului, intralogistica si circulatie marfuri, tot ce tine de transporturi va fi prezentat sub acelasi acoperis, in pavilioanele Romexpo Bucuresti.Pentru a consulta Agenda evenimentelor ce au loc la TransLogistica 2015, intrati pe www.translogistica.ro.

Colegii nostri prezenti la stand va vor oferi informatii despre TrackGPS, cel mai complex sistem de monitorizare a flotei auto, precum si multe alte detalii legate de solutiile dedicate monitorizarii consumului de combustibil.

Va asteptam cu drag!

Pentru mai multe informatii privind solutia de monitorizare TrackGPS, scrieti-ne pe sales@arobs.com