Întrebări frecvente

Cum stiu care este cea mai potrivita solutie de monitorizare flota GPS pentru masina mea?
Cat de detaliata este harta solutiei de monitorizare flota auto TrackGPS Business?
Care dintre solutiile de localizare GPS si monitorizare flota auto prin GPS - GPRS ar fi cea mai potrivita pentru localizare GPS a masinii in caz de furt?
Unde se monteaza dispozitivul hardware de monitorizare flota in masina?
Se poate muta dispozitivul hardware de monitorizare flota GPS montat in bordul masinii de la o masina la alta?
Ce perioada de garantie se ofera pentru dispozitivele hardware de monitorizare flota auto prin GPS?
Sunteti o companie care activeaza in domeniul inchirierilor de macarale sau alte utilaje si doriti sa cunoasteti exact orele de functionare a utilajelor si timpii de pontare a angajatilor?
Firma dvs. are in dotare o flota auto alcatuita din masini dotate cu camera frigorifica si doriti sa cunoasteti exact temperatura pe tot traseul de la iesirea din unitate si pana la beneficiar deoarece produsele trebuie transportate la o anumita temperatura constanta sau in anumite limite de temperatura?
Sunteti responsabil de flota auto in cadrul unei companii producatoare sau distribuitoare de materiale de constructii, tamplarie termoizolanta sau geamuri termopane si doriti ca produsele dvs sa fie livrate la timp si traseele soferilor sa fie cat mai bine optimizate?
Compania dvs. se ocupa cu inchirieri de autovehicule de diferite marci catre clienti pe termen scurt sau mediu si doriti sa va stiti in siguranta autovehiculele impotriva furtului, sa fiti alertat in momentul in care masina iese dintr-un anumit perimetru sau trece frontiera nationala?
Optimizarea traseelor agentilor, cunoasterea exacta a vizitelor pe care acestia le fac anumitor clienti cu potential este foarte importanta pentru compania dvs producatoare sau distribuitoare de carne si preparate din carne?
Aveti responsabilitatea de a coordona flota auto a companiei dvs care se ocupa cu transportul intern si international de marfuri sau persoane si doriti sa stiti in orice moment unde sunt masinile pe traseu si care este consumul de carburant pentru fiecare in parte?
Soferul poate sa observe dispozitivul de monitorizare flota auto si sa afle ca masina este monitorizata GPS?
Cat timp sunt stocate datele despre monitorizare flota pe server?
Hartile folosite de sistemul de monitorizare flota si localizare GPS a parcului auto este la nivel de strada si numar?
Ce se intampla in momentul in care nu exista semnal GSM?
Rapoartele oferite de solutia de monitorizare flota si localizare auto arata consumul real?
Se poate detecta furtul de carburant din rezervorul masinii?
Se pot monitoriza si autovehiculele care circula in afara tarii?
Solutia TrackGPS de monitorizare flota auto prin GPS poate fi inchiriata?

Dacă nu ați gasit raspuns la întrebările dumneavoastra sau aveți orice altă nelămurire legată de soluția noastră, vă invităm să ne contactați. Vom fi încântați să vă oferim detalii suplimentare. Mulțumim!

CONTACTEAZA-NE