Citire date din computerul de bord (CAN)

În contextul apariției anumitor disfuncționalități, analiza activității individuale a unei mașini devine imperioasă. Soluția TrackGPS de citire date din computerul de bord îți oferă posibilitatea de a monitoriza în timp real, cu ajutorul sistemelor GPS, datele direct din computerul de bord al mașinii (CAN).

Aceasta este implementată cu ajutorul unor echipamente care colectează date cu privire la kilometraj, nivelul și consumul total de combustibil de pe injectoare, viteza vehiculului sau temperatura și turația motorului.

Datele sunt transmise către serverele AROBS și sunt apoi transpuse în aplicația TrackGPS în rapoarte specifice, precum: consum de carburant, grafic de turație, temperatură motor ș.a.

Cu ajutorul soluției de Citire Date din Computerul de Bord obții o privire de ansamblu, optimizezi conduita șoferilor tăi și reduci costurile cu întreținerea flotei.

Soluția Citire date din computerul de bord poate fi implementată pe vehiculele fabricate după anul 2002 care furnizează date bazate pe protocolul CAN.

Acces nelimitat la date specifice consumului

Grafice exacte cu viteza de deplasare e vehiculelor

Date actualizate în timp real despre parametrii motorului

Monitorizarea consumului de combustibil

Alege soluțiile dorite și configurează oferta de preț!

CERTIFICĂRILE ECHIPAMENTELOR PENTRU SOLUȚIA CITIRE DATE DIN COMPUTERUL DE BORD (CAN)