TrackGPS propune o soluție de monitorizare și live streaming pentru cursa LifeHarbour Regatta

Life Harbour Marina urmează să găzduiască o regată de yachting monitorizată cu ajutorul TrackGPS – soluția de monitorizare #1 din România. Evenimentul se va desfășura în comuna Limanu, județul Constanța, cu ajutorul GeoRacing – provider de live tracking & streaming în industria sportivă.

GeoRacing este o aplicație care oferă monitorizare prin GPS în cadrul competițiilor în aer liber și transmitere live cu cronometrare și clasament integrat. Aceasta acoperă o arie largă de sporturi, precum: navigație maritimă, canotaj, ciclism sau planorism.

Pe toată durata desfășurării concursului, TrackGPS a asigurat tracking-ul ambarcațiunilor prin intermediul soluției Monitorizare Basic, dar și conexiunea Wi-Fi. Astfel, propunerea deja testată a fost cea de realizare a unui live streaming pe o durată de 8 ore, care a putut fi urmărit de public pe monitoarele amplasate la locație.

Coordonatele GPS transmise de echipamente au fost actualizate în fiecare minut al cursei, astfel transmisia traiectoriei a fost afișată în timp real în aplicație.

Echipamentul folosit pe yachturi a fost alcătuit din:

  • battery pack (set de baterii și acumulatori) cu o durată de viață de aproximativ 7 zile;
  • hotspot Wi-Fi;
  • cameră video GoPro, cu ajutorul căreia au fost realizată filmarea transmisă live.

Sursă foto: lifeharbour.ro

Articol din categoria:

Blog

Adaugă comentariu