Autoutilitare

Autoutilitare

Companiile care activează în industrii care presupun livrarea coletelor, transportul frigorific, transportul de valoare sau mărfuri de mărime medie, folosesc de regulă autoutilitare (dube) pentru desfășurarea activității zilnice.

Fiecare companie caută metode cât mai eficiente pentru a monitoriza și gestiona activitățile zilnice care implică autoutilitarele, cu scopul de a obține un avantaj în fața competitorilor.

Optimizarea rutelor pentru a ajunge în timp util la destinație, monitorizarea în timp real a fiecărui vehicul, siguranța transportului și monitorizarea stilului de condus a șoferului sunt doar câțiva dintre factorii care au un impact major asupra calității serviciilor și a costurilor operaționale.

Soluțiile dedicate TrackGPS sunt ideale pentru acest tip de vehicule. Îți oferă posibilitatea de a face față tuturor provocărilor pe care le întâlnești zilnic în activitatea ta și în același timp contribuie la sporirea calității serviciilor și la reducerea costurilor operaționale.

SOLUȚIILE RECOMANDATE PENTRU COMPANIILE CARE DEȚIN Autoutilitare SUNT

 • Comportament Șofer

  Monitorizează în timp real stilul de condus al șoferilor.

  Află mai multe
 • Comunicare Șofer

  Face posibilă comunicarea dintre dispecer/managerul flotei și șoferi, prin intermediul aplicației TrackGPS Communicator.

  Află mai multe
 • Identificare Șofer

  Soluție recomandată companiilor în care un vehicul este folosit de mai mulți angajați sau un angajat folosește mai multe vehicule în activitățile sale zilnice.

  Află mai multe
 • Safe Drive

  Garantează siguranța angajațiilor prin intermediul soluției de condus preventiv asistat.

  Află mai multe
 • E-Toll Solutions

  Efectuează automat plata taxei de drum

  Află mai multe
 • Temperatură și Umiditate Controlată

  Soluție pentru monitorizarea temperaturii și controlul strict asupra mediului și condițiilor în care marfa este transportată.

  Află mai multe
 • Citire Date din Computerul de Bord (CAN)

  Permite monitorizarea în timp real a datelor din computerul de bord al mașinii.

  Află mai multe
 • Transport Securizat

  Permite monitorizarea în timp real a vehiculului, rapoarte speciale și posibilitatea de a seta alerte sau notificări.

  Află mai multe

Alege soluțiile dorite și configurează oferta de preț!