Camioane

Camioane

O afacere profitabilă în domeniul transportului necesită o flotă eficientă și bine organizată. Factorii care au un impact major asupra succesului afacerii și a comerțului sunt livrarea mărfurilor la timp și în siguranță, calitatea serviciilor oferite și costurile operaționale cât mai reduse.

Prin intermediul soluțiilor TrackGPS ai posibilitatea de a-ți gestiona flota în așa fel încât să crești productivitatea în timp ce reduci costurile operaționale.

Monitorizarea în timp real a locației și traseului fiecărui vehicul îți permite optimizarea rutelor care rezultă în livrarea în timp util a mărfurilor.

Urmărirea stilului de condus al fiecărui șofer îți oferă un control mai mare asupra modului în care sunt exploatate vehiculele și, implicit, contribuie la reducerea costurilor de întreținere.

Prin intermediul aplicației de comunicare poți transmite cu ușurință șoferului mesaje cu informații importante despre preluarea comenzii, evenimente neprevăzute sau orice tip de anunț ori notificare. Șoferul are în același timp posibilitatea de a răspunde la mesaje direct din aplicație.

Consumul nejustificat sau pierderile de carburant nu vor mai fi o problemă. Soluția dedicată TrackGPS îți permite monitorizarea permanentă a nivelului și a consumului de combustibil prin compararea în timp real a alimentărilor.

Cu informațiile culese prin intermediul TrackGPS, vei fi în permanență informat, vei putea eficientiza activitatea flotei și vei fi capabil pe baza unor date reale să reduci costurile și să crești productivitatea.

SOLUȚIILE RECOMANDATE PENTRU COMPANIILE CARE DEȚIN Camioane SUNT

 • Comportament Șofer

  Monitorizează în timp real stilul de condus al șoferilor.

  Află mai multe
 • Comunicare Șofer

  Face posibilă comunicarea dintre dispecer/managerul flotei și șoferi, prin intermediul aplicației TrackGPS Communicator.

  Află mai multe
 • Identificare Șofer

  Soluție recomandată companiilor în care un vehicul este folosit de mai mulți angajați sau un angajat folosește mai multe vehicule în activitățile sale zilnice.

  Află mai multe
 • E-Toll

  Efectuează automat plata taxei de drum din Ungaria și Bulgaria prin intermediul platformelor HU-GO și Toll BG.

  Află mai multe
 • Temperatură și Umiditate Controlată

  Soluție pentru monitorizarea temperaturii și controlul strict asupra mediului și condițiilor în care marfa este transportată.

  Află mai multe
 • Consum Carburant

  Ține evidența permanentă a nivelului de combustibil din rezervor.

  Află mai multe
 • Deszăpezire

  TrackGPS, a dezvoltat o soluție performantă de management a activităților de deszăpezire, special pentru tine.

  Află mai multe

Alege soluțiile dorite și configurează oferta de preț!