Sistem Monitorizare Auto GPS


TRACKGPS BASIC

TRACKGPS BASIC

TrackGPS BASIC se adresează în principal firmelor mici și mijlocii, celor care doresc un pachet mai restrâns de funcționalități și rapoarte de localizare prin GPS la un preț foarte accesibil. Monitorizarea prin GPS a autovehiculelor permite un control și o evidentă clară a cheltuielilor cu parcul auto.
SOLICITĂ OFERTĂ


TRACKGPS BUSINESS

TRACKGPS BUSINESS

TrackGPS BUSINESS este o soluție de localizare prin GPS și gestionare a parcurilor auto, destinată companiilor cu un număr mediu de autovehicule, indiferent de domeniul lor de activitate. Reducerea costurilor cu flota va fi vizibilă încă din primele luni de monitorizare prin sisteme GPS.
SOLICITĂ OFERTĂ


TRACKGPS BUSINESS PLUS

TRACKGPS BUSINESS PLUS

TrackGPS Business Plus este o soluție completă de monitorizare auto prin GPS și management a flotelor auto, de la camioane și utilaje, pana la autoturisme. Sistemul este destinat companiilor cu un număr mediu sau mare de autovehicule și permite generarea a peste 120 de rapoarte complexe.
SOLICITĂ OFERTĂ

SOLUȚII DEDICATE

sistem gps auto

TrackGPS dezvoltă sisteme personalizate pentru monitorizarea prin gps a consumului de combustibil, managementului de date, comportamentului și identificării șoferilor, temperaturii in timpul transportului cât și a plății taxelor de drum în alte țări.

DETALII

REFERINȚE CLIENȚI

monitorizare gps auto

„Principalele argumente în favoarea alegerii sistemului TrackGPS de monitorizare flotă auto prin GPS au fost: nevoia tot mai crescândă de optimizare a activității logistice, de gestiune mai bună a punctelor noastre de lucru din țară, dorința de a ne reduce costurile…”

DETALII