Car sharing

Companiile al căror parc auto depășește câteva zeci sau sute de vehicule folosite de mai mulți utilizatori se confruntă de regulă cu două mari probleme: fie numărul de vehicule este mare, însă gradul lor de utilizare per fiecare mașină este mic, fie numărul vehiculelor este mic și trebuie alocate eficient celor care le folosesc.

Soluția Car Sharing are la bază un sistem de ticketing intern pentru angajații care au dreptul să utilizeze mașinile companiei. Ei pot crea, urmări sau anula o rezervare în funcție de necesități. Managementul tichetelor de rezervare (acceptul sau refuzul cererii) va putea fi realizat de către managerul de flotă direct din aplicația TrackGPS. Aceasta are, în plus, la dispoziție și posibilitatea de a bloca sau debloca de la distanță un vehicul, printr-un simplu SMS.

Modulul hardware de control al vehiculului de la distanță permite blocarea acestuia prin acționarea sistemului de închidere centralizat al mașinii, astfel încât să nu se poată intra în vehicul. De asemenea, modulul poate imobiliza vehiculul prin anularea funcției de pornire. Cu alte cuvinte, șoferul nu poate porni, chiar dacă deține cheia și o răsucește în contact. Deblocarea presupune deschiderea (prin intermediul sistemului centralizat) mașinii și anularea funcției de imobilizare.

Soluția Car Sharing oferă o administrare eficientă, prin intermediul căreia reduci costurile de exploatare și mentenanță.   

Reducerea costurilor de exploatare și mentenanță cu până la 20%

Asigurarea protecției mașinilor prin funcția de imobilizare în caz de furt

Eficientizarea parcului auto

Creșterea productivității cu până la 40%

Alege soluțiile dorite și configurează oferta de preț!

CERTIFICĂRILE ECHIPAMENTELOR PENTRU SOLUȚIA CAR SHARING

PENTRU O ANALIZĂ MAI COMPLEXĂ, RECOMANDĂM IMPLEMENTAREA SOLUȚIEI ÎMPREUNĂ CU: