eToll

Achiziția unui tichet și așteptatul la cozile din benzinării reprezintă modalități de risipă a timpului care poate fi utilizat eficient în alte scopuri.

Soluția eToll permite plata eficientă a taxei de drum pe teritoriul Ungariei, prin intermediul platformei HU-GO (National Toll Payment Services Plc). Datele referitoare la segmentele de drum parcurse sunt înregistrate în timp real cu ajutorul sistemelor de monitorizare TrackGPS și transmise către HU-GO.

Astfel, sistemul de ticketing HU-GO calculează costul, iar plata taxei de drum se efectuează în mod automat, din contul utilizatorului alimentat în prealabil cu credit.

În cazul apariției unor probleme de funcționare a echipamentului GPS, accesoriul eToll Led avertizează șoferul cu privire la statusul conexiunii, dar și a GPS-ului. Șoferul poate astfel să evite încasarea amenzilor de pe urma problemelor care pot apărea la sistem, vehicul sau conexiune.

Cu ajutorul soluției eToll plătești simplu și rapid o sumă emisă în timp real pentru kilometrii efectuați în afara granițelor, economisind timp într-un mod eficient.

Soluția eToll poate fi implementată doar pentru autovehiculele care sunt monitorizate prin soluția de bază TrackGPS.

Plata automată a taxei de drum în Ungaria prin intermediul platformei HU-GO

Schimbarea traseului planificat fără a risca o amendă

Evitarea statului la cozi

Alege soluțiile dorite și configurează oferta de preț!

CERTIFICĂRILE ECHIPAMENTELOR PENTRU SOLUȚIA ETOLL