Trackgps web

TrackGPS oferă în prezent cea mai modernă aplicație web de Fleet Management din România, platformă care are la bază un proces de dezvoltare continuă, astfel încât aceasta să îmbunătățească permanent experiența utilizatorilor în platformă.

Pentru dezvoltarea aplicației web echipa a preluat conceptele funcționale folosite în ultimii ani și a creat o platformă de testare pentru portofoliul actual de clienți. Cu ajutorul feedback-ului oferit de aceștia a fost creată o platformă web scalabilă, optimizată pentru toate industriile. Pentru a putea asigura stabilitate, dar și creşterea continuă a numărului de vehicule și asset-uri monitorizate din platformă, a fost nevoie de crearea unui plan complex de dezvoltare.

De ce este aplicația web TrackGPS cea mai performantă aplicație de pe piața din România?

 Dashboard personalizat

Ai toate datele de care ai nevoie într-un dashboard ușor de personalizat.

Actualizarea rapidă a informațiilor 

Gestionezi vehiculele și diviziile din doar câteva click-uri.

Rapoarte personalizate

Configurezi fiecare raport din aplicație în funcție de preferințe. Poți selecta informațiile pe care le dorești în raport și poți selecta ordinea acestora.

 Notificări în aplicație

Primești notificări direct în aplicație cu privire la disponibilitatea rapoartelor și despre evenimentele generate de dispozitive, într-o secțiune dedicată.

Programează o sesiune DEMO pentru a înțelege
cum îți poate ajuta TrackGPS afacerea →

Te bucuri de cea mai bună experiență de utilizare de pe piață!

Flota ta rulează pe o fundație solidă de date

Gândește-te la TrackGPS ca fiind creierul din spatele operațiunilor flotei tale. Acesta centralizează toate datele flote, integrează soluții adiacente (ex: servicii logistice, servicii de plată a taxelor de drum sau servicii de transport) și te ajută să obții informații susținute de analize complexe pentru a lua deciziile optime organizației dale.

Dispui de metrice în timp real privind flota ta, ai control asupra costului per kilometru și asupra modului în care sunt utilizate resursele tale, iar astfel nu trebuie să îți mai faci griji cu privire la profitabilitatea flotei.

Vrei să afli mai multe despre funcțiile aplicației de gestionare a flotei? Solicită un demo →