TrackGPS

Utilaje

Companiile a căror flotă este alcătuită predominant din utilaje, se confruntă în fiecare zi cu provocări specifice acestei industrii. O gestionare și monitorizare eficientă a acestora este esențială când vine vorba de productivitate și costuri.

Fie că este vorba despre utilajele destinate serviciilor publice sau cele din domeniul agriculturii și a construcțiilor, acestea necesită cerințe aparte de întreținere.

Cunoscând exigențele și problemele frecvente pe care le întâlnește managerul unei flote de utilaje, TrackGPS a dezvoltat soluții complexe și precise din punct de vedere tehnic.

Cu soluțiile dedicate TrackGPS ai acces în timp real la informații detaliate privind locația utilajelor, traseul parcurs, durata staționărilor sau evidența permanentă a consumului de combustibil. Toate acestea contribuie la reducerea costurilor, managementul eficient al resurselor și optimizarea  activității.

SOLUȚIILE RECOMANDATE PENTRU COMPANIILE CARE DEȚIN UTILAJE SUNT:

VEHICLE TRACKING

Soluția de bază TrackGPS acoperă nevoile esențiale de monitorizare prin GPS a flotei.

IDENTIFICARE ȘOFER

Soluție recomandată companiilor în care un vehicul este folosit de mai mulți angajați sau un angajat folosește mai multe vehicule în activitățile sale zilnice.

DATE CAN

Permite monitorizarea în timp real a datelor din computerul de bord al mașinii.

CONSUM CARBURANT

Ține evidența permanentă a nivelului de combustibil din rezervor.

DESZĂPEZIRE

Oferă acces în timp real la informații detaliate privind activitatea zilnică a vehiculelor din teren.

Alege soluțiile dorite și configurează oferta de preț!