TrackGPS

Whitepaper

PRELUCREAZĂ DATE TELEMATICE ȘI OPTIMIZEAZĂ-ȚI ACTIVITATEA!

Odată cu creșterea numărului de vehicule ale unei flote auto, planificarea activităților și managementului impun creșterea resurselor de timp și efort din partea administratorilor. Luând în considerare resursele limitate, acest proces nu poate fi scalat la nesfârșit.

TrackGPS facilitează acest proces prin automatizare, folosind o aplicație care permite extinderea flotei auto, precum și analiza informațiilor telematice furnizate de soluțiile implementate pe vehicule.

Prin intermediul acestui whitepaper, TrackGPS îți pune la dispoziție o modalitate ușoară și eficientă de management, dar și de creștere a productivității angajaților.

Ce îți oferă acest whitepaper?

Acest material îți oferă o introducere în domeniul telematicii și a IoT-ului, dar și o privire de ansamblu a soluției TrackGPS raportată la impactul pe care îl are aceasta asupra afacerii tale.

TrackGPS va folosi adresa de mail furnizată doar în scopurile pentru care vă dați consimțământul. Vreau să beneficiez de:

Whitepaper-ul prezintă provocările întâmpinate de un manager de parc auto, dar și modalități de scalare a business-ului, fără a pierde controlul asupra operațiunilor.

Alege să îți optimizezi resursele de care dispui reușind astfel să diminuezi costurile, dar și să oprești folosirea abuzivă a timpului de lucru al angajaților, în interes personal!

„PIAȚA VEHICULELOR AUTONOME ȘI CONECTATE (IOT) VA ÎNSUMA 2 MILIARDE DE DOLARI PÂNĂ ÎN ANUL 2023.”