TrackGPS

NOUA APLCAȚIE MOBILĂ TRACKGPS

NOUA APLCAȚIE MOBILĂ TRACKGPS

13/10/2020
noua-aplicatie-mobila-TrackGPS

Am lansat noua aplicație mobilă TrackGPS pentru Android și iOS, creată în prezent pentru viitor!

Pentru cei care au văzut întotdeauna lucrurile în mod diferit, am construit o aplicație îmbunătățită, mai complexă, dar mai ușor de folosit, bazată pe principii precum: viteză mare de încărcare, ușurință în navigare, o nouă interfață intuitivă și rapoarte generate în câteva secunde, toate concentrate într-o experiență de utilizare mult îmbunătățită.

Noul design excepțional, creat special pentru tine, te ajută să îți eficientizezi întreaga interacțiune cu software-ul.  Poți accesa date importante chiar de pe smartphone-ul tău într-un dashboard complex care îți oferă o imagine de ansamblu despre vehicule, statistici și notificări.

Noua aplicație mobilă TrackGPS îți oferă o experiență uimitoare și cea mai rapidă modalitate de a verifica locația vehiculelor și distanța parcursă de acestea. Analizând topul vitezelor generat pentru o perioadă de timp selectată poți să identifici fluctuațiile bruște de viteză și ulteior să crești siguranța șoferilor și să diminuezi costurile cu carburantul sau să contribui la reducerea nivelului de uzură al mașinii.

Consumul de combustibil afișat comparativ pentru intervale de timp distincte per vehicul te ajută să monitorizezi pierderile nejustificate și să remediezi acest aspect. Folosind aplicația beneficiezi de noi funcționalități care te ajută să gestionezi în mod eficient flota auto, analizând cele mai relevante date.

Fiecare indicator afișat în noua aplicație mobilă este corelat cu activitatea de pe întreaga flotă, iar un administrator de parc auto poate identifica rapid sursa anumitor nereguli care apar și modul în care pot fi soluționate.

Ești pregătit pentru o nouă experiență cu TrackGPS Mobile?
Descarcă acum aplicația din App Store sau Google Play!

*Toți utilizatorii platformei web TrackGPS au acces, pe baza unui abonament, și în aplicația mobilă.

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.