TrackGPS

Depășește granițele conectării inteligente la MWC Barcelona + CONCURS

Depășește granițele conectării inteligente la MWC Barcelona + CONCURS

13/02/2019
TrackGPS-si-mobile-world-congress-2

Mobile World Congress

MWC Barcelona este cel mai mare eveniment dedicat industriei de telefonie mobilă care reunește ultimele noutăți menite să paveze drumul dezvoltării tehnologice.

În acest an, Mobile World Congress se desfășoară în perioada 25 – 28 februarie și preconizează că va găzdui peste 107 000 de persoane importante din domeniu. Cu peste 2 400 de companii din 30 de țări prezente la eveniment, acesta promite să extindă rețeaua profesională a participanților.

Tema ediției este Intelligent Connectivity, iar printre subiectele abordate în cadrul ei se numără: tehnologia 5G, inteligența artificială, industria 4.0, realitatea virtuală, realitatea augmentată și ecosistemul digital. La eveniment vor fi prezente nume importante din industrie, iar Simon Segars, CEO Arm, Dieter Zetsche, Chairman at Mercedez Benz, Cher Wang, fondator și CEO HTC, Satya Nadella, CEO Microsoft sunt doar câteva dintre exemple.

TrackGPS oferă 10 invitații la MWC Barcelona

Ti-am pregătit un concurs ale cărui condiții de participare se găsesc la finalul articolului. Pentru că 2019 este despre conectare inteligentă, îți oferim și ție această șansă și una dintre cele 3 invitații de vizitator pe care o poți câștiga prin tragere la sorți.

Dacă ești deja client TrackGPS și te-ai abonat la newsletter-ul nostru, ai chiar mai multe șanse de câștig pentru că oferim 7 invitații de vizitator la MWC Barcelona.

De ce TrackGPS?

TrackGPS by AROBS este unul dintre cei cinci participanți selectați din Cluj-Napoca pentru a fi prezent în cadrul MWC Barcelona 2019.

TrackGPS este o soluție completă de gestionare și monitorizare a flotei auto în timp real printr-un sistem performant de urmărire GPS. Platforma noastră poate fi accesată de oriunde și oricând cu ajutorul conexiunii la internet, utilizatorul având acces la rapoarte și analize complexe ale activității zilnice sau lunare a vehiculelor monitorizate. Cu o experiență de peste un deceniu pe piața soluțiilor telematice, TrackGPS este potrivit atât companiilor mici sau medii, cât și a celor mari.

În cadrul Mobile World Congress ne veți găsi în calitate de expozanți unde vom oferi informații despre dispozitivele speciale, serviciile personalizate și aplicațiile web/mobile de care beneficiază clienții noștri.

Cum poți câștiga una dintre cele 3 invitații?

Te ajutăm să te conectezi inteligent cu nume importante din industrie, să afli noutățile chiar de la sursă și să îți extinzi rețeaua profesională. Pentru a intra în tragerea la sorți și a deveni unul dintre cei 3 câștigători ai unei invitații de vizitator la MWC Barcelona, trebuie doar să completezi formularul următor:

*Consultă regulamentul concursului.

*Înscrierile pot fi făcute până în data de 15 februarie, ora 3 A.M. Ulterior, câștigătorii vor fi anunțați în cadrul acestei postări și notificați prin intermediul adresei de e-mail.

Congresul Mondial GSM este definiția unei inițiative care urmărește transformarea societății și un progres la nivel global prin digitalizare. Nu rata oportunitatea de a lua parte la inovare!

Câștigătorii concursului, la categoria clienți:

Moncea Tudor
Marius-Alexandru Stanca
Ungureanu Cristian Daniel
Litcanu Adrian
Nenciu Liliana
Moruju Sabin
Chertes Alin-Marius

Câștigătorii concursului, la categoria public:

*nu au fost înscrieri

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.