TrackGPS

Siguranța șoferilor tăi este prioritatea ta!

Siguranța șoferilor tăi este prioritatea ta!

04/05/2022

Progresele realizate în domeniul telematicii propun o monitorizare atentă a modului în care șoferii respectă regulile de circulație, dar și cum se adaptează nevoilor business-ului din care fac parte. TrackGPS propune monitorizarea modului în care angajații se comportă în timpul condusului și te ajută să reduci costurile flotei tale prin accesul la informații în timp real, prin implementarea soluției Comportament Șofer.

Pentru orice traseu, indiferent de distanță, pot interveni obstacole pe care șoferii sunt nevoiți să le evite. Fie că este vorba despre condiții climatice sau alți șoferi care nu respecă regulile de circulație, concentrarea la volan este esențială. Accidentele se produc din cauze diverse, însă neatenția, ca prim factor generator, poate provoca pagube uriașe. Monitorizează comportamentul la volan al angajaților tăi și dezvoltă activitatea business-ului

Câteva dintre beneficiile soluției Comportament Șofer sunt:

  • Menținerea siguranței șoferilor
  • Reducerea costurilor operaționale
  • Monitorizarea stării optime de funcționare a vehiculelor

Comportament șofer de la TrackGPS este soluția care pune în prim plan siguranța angajaților în timp ce te ajută să reduci costurile de exploatare a parcului auto! Vezi întreg articolul aici.

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.