TrackGPS

TRACKGPS LA DATORIE, ALĂTURI DE CEI DIN PRIMA LINIE

TRACKGPS LA DATORIE, ALĂTURI DE CEI DIN PRIMA LINIE

14/04/2020
trackgps-la-datorie

În contextul pandemiei cu COVID-19, comerțul electronic a cunoscut o creștere accelerată. Criza actuală din sănătatea publică a dus la schimbarea comportamentului de cumpărare. În această perioadă în care măsurile de siguranță sunt restrictive, mobilitatea curierilor rămâne liantul dintre vânzătorul online și cumpărător.

  • Vânzările alimentare au crescut de zece ori.
  • Vânzările non alimentare au crescut cu 10%.
  • Plățile cu cardul au crescut ca volum cu 50%.

În aceste condiții, firmele de curierat sunt nevoite să își mărească flota de vehicule. Cum? Prin intermediul unor subcontractori, care îi pot ajuta să facă față cererii. Printre companiile care au luat astfel de măsuri se numără și cele din portofoliul TrackGPS.

Pentru ca acest proces să se desfășoare în ritmul alert impus de situație, noi, echipa TrackGPS, am tratat cu prioritate nevoia partenerilor.

Tehnicienii noștri s-au aflat zilnic la datorie. Au efectuat intervenții și au realizat toate operațiunile necesare pentru buna funcționare a serviciilor de curierat.

Astfel, am implementat prioritar soluțiile de management al flotei auto pe vehiculele destinate activității de curierat, de care depind nu doar persoane fizice, ci și afaceri mici și mijlocii.

Fiecare acțiune a membrilor din echipă a susținut continuitatea business-ului TrackGPS și, totodată, a asigurat un flux optim de lucru al curierilor; al celor aflați în prima linie.

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.