TrackGPS

De ce să faci upgrade la harta Google?

De ce să faci upgrade la harta Google?

04/01/2019
upgrade-harta-google-5

Prin upgrade-ul la Harta Google, beneficiezi de o experiență mai rapidă, o hartă mai detaliată, mai precisă, cu vedere a formelor de relief, cu vedere din satelit, în format 3D sau Street View.

Încărcare mai rapidă a hărților

Comparativ cu harta OpenStreet, care este încărcată de pe un server local, harta Google este încărcată, la nivel global, de pe cel mai apropiat server din regiune. Acest lucru permite vizualizarea unei infrastructuri complexe, care se încarcă mai rapid și mai eficient, indiferent de dispozitivul folosit.

Optimizarea traseelor în funcție de trafic

Harta Google îți oferă opțiunea de a vizualiza în timp real traficul, pe când harta OpenStreet afișează doar elementele de bază.

Poți ajusta traseele în funcție de acesta, evitând astfel întârzierile și zonele cu trafic intens.

Imagini din satelit asupra punctelor tale de interes

Acum poți vizualiza punctele de interes cu ajutorul imaginilor surprinse din satelit. Acestea oferă detalii mai clare asupra obiectivelor, clădirilor sau a vegetației din apropierea vehiculelor.

Vizualizezi harta în 3D

De asemenea, ai posibilitatea de a vizualiza o perspectivă 3D a zonelor în care vehiculele pe care le deții își desfășoară activitatea.

Comparativ cu harta Google, OpenStreet oferă o perspectivă mult mai simplă, fără a surprinde detalii valoroase.I

Google Street view

Cu ajutorul funcționalității ”Street View”, specifică doar hărții furnizate de Google, poți vedea diferite particularități ale drumului, parcări sau chiar zone interzise. Astfel, poți verifica mai atent modul în care se comportă șoferii, unde staționează, unde se îndreaptă și care au fost rutele alese pentru a ajunge la destinație.

Această funcționalitate este disponibilă atât în aplicația web, cât și pe dispozitivele mobile cu sistem de operare Android, în aplicație.

Descoperă denivelările de teren

Bifând opțiunea de vizualizare a terenului, încorporată în harta Google, ai acces la o hartă mult mai complexă, care te ajută să identifici curbele de nivel și să înțelegi mai bine rutele parcurse. Pe baza acestor informații, poți să optimizezi și să adaptezi activitatea vehiculelor pe care le trimiți în curse.

Solicită upgrade-ul la Harta Google printr-un mail la [email protected] sau completează formularul.

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.