TrackGPS

Am relansat website-urile TrackGPS!

Am relansat website-urile TrackGPS!

19/04/2019
TrackGPS_lansare-website

O nouă interfață, 4 website-uri, 14 soluții de management al flotei auto, 10 industrii, peste 10 ani de experiență, aplicație oferită în 6 limbi, peste 100 de rapoarte generate și o echipă de profesioniști.

TrackGPS este o soluție completă de management al parcului auto. Aceasta este dedicată managementului flotei auto de pe desktop, tabletă sau smartphone și facilitează generarea de rapoarte și analize, permițând extinderea numărului de vehicule; astfel business-ul tău devenind unul scalabil. 

Calculează AICI economia pe care o poți obține!

2 continente. 4 țări. Soluții personalizate și rapoarte specifice

Sistemul TrackGPS este implementat cu succes în Europa și Asia. Am facilitat comunicarea dintre noi și potențialii clienți/clienții actuali, prin crearea a 4 website-uri, în: România, Republica Moldova, Ungaria și Indonezia, astfel încât utilizatorii să poată accesa cu ușurință o platformă funcțională, într-o limbă accesibilă, în scop informativ, pentru a calcula economia pe care o pot face sau pentru a-și personaliza un serviciu conform nevoilor companiei.

Cu o nouă înfățișare, un design curat și intuitiv, am relansat 4 platforme care oferă o experiență unitară. Acum navighezi mult mai ușor și vezi serviciile pe care ți le oferim la nivel internațional, sub umbrela aceluiași brand.

Solicită AICI o ofertă de preț personalizată!

Aplicație web & mobilă pentru Android și iOS

Facilitează generarea rapoartelor automate, dar și a analizelor complexe legate de activitatea vehiculelor monitorizate. Oferă acces la informații de oriunde și oricând de pe propriile dispozitive, permițând urmărirea vehiculelor prin localizarea lor pe harta Google.

Dezvoltăm soluții conform nevoilor pieței

Soluțiile de management al parcului auto oferă informații cu privire la comportamentul șoferului și evaluări bazate pe date specifice. Printre acestea, se numără: monitorizarea consumului de carburant în timp real, deschiderea neautorizată a ușilor, intrarea/ieșirea dintr-un hotspot predefinit, sosirea la destinație a unui vehicul și descărcarea datelor telematice de la distanță.

Peste 100 de rapoarte specifice

Dispozitivele montate pe vehiculele flotei auto generează date transmise către serverul nostru. Aplicația le procesează și le direcționează către utilizatorul final, sub formă de rapoarte, grafice sau tabele, care permit analizare și compararea datelor, prezentate în funcție de anumiți parametri.

Oferim soluții adaptabile și scalabile, iar noile website-uri se aliniază acestui trend ascendent. Ne găsești și pe trackgps.md, trackgps.hu și trackgps.co.id!

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.