TrackGPS

Autentificare cu 2 factori, disponibilă în aplicația TrackGPS

Autentificare cu 2 factori, disponibilă în aplicația TrackGPS

21/04/2023
Autentificare cu doi factori, disponibilă acum

Soluția de management al flotei TrackGPS combină acuratețea dispozitivelor de urmărire GPS, senzorii Bluetooth și datele CAN provenite de la vehicule cu date videotelematice, totul pentru a proteja departamentele, șoferii, vehiculele și investițiile din cadrul flotei. Tot pentru protejarea datelor utilizatorilor și pentru a îmbunătăți securitatea, aplicația TrackGPS pune la dispoziție funcționalitatea de autentificare cu doi factori (Two Factor Authentication).

Two Factor Authentication este o metodă suplimentară de securitate. Prin intermediul ei, utilizatorul trebuie să parcurgă două etape de autentificare pentru a accesa aplicația de management al flotei TrackGPS.

Utilizarea 2FA pentru TrackGPS este absolut esențială pentru protejarea datelor companiei și prevenirea problemelor de securitate. Înainte de a putea accesa contul, utilizatorii trebuie să introducă un cod unic de securitate. Acesta este generat prin intermediul Google Authenticator ce trebuie descărcat pe telefonul mobil.

Protejarea datelor personale ale clienților este foarte importantă și facem tot ce ne stă în putință pentru a oferi o experiență sigură și facilă în navigarea platformei noastre. Încurajăm utilizatorii să activeze autentificarea cu doi factori și să ia în considerare și alte măsuri de securitate suplimentare. Printre acestea se numără utilizarea unei parole puternice și actualizarea frecventă a acesteia. Împreună, putem reduce riscul de fraude online și proteja informațiile.

Ne străduim să menținem un mediu sigur și de încredere pentru toți utilizatorii noștri. Din acest motiv, securitatea este o prioritate absolută în tot ceea ce facem. Întrucât tehnologia se află într-o continuă evoluție, ne angajăm să rămânem în fruntea inovației și să oferim soluții de management al flotei care să fie în acord cu cele mai înalte standarde de securitate și performanță.

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.