TrackGPS

Alege soluția Consum Carburant pentru controlul costurilor flotei auto

Alege soluția Consum Carburant pentru controlul costurilor flotei auto

07/04/2022

Menținerea controlului costurilor depinde de numeroși factori. Cauzele cele mai frecvente care influențează cheltuieli ridicate pentru business-ul tău sunt pierderile nejustificate sau sustrageri neautorizate de combustibil, distanțele suplimentare parcurse de șoferi ori variațiile bruște de viteză. De asemenea, modul în care angajații conduc vehiculele din dotarea companiei poate influența creșterea costurilor lunare pentru organizație.

Consum Carburant de la TrackGPS este soluția care te ajută să controlezi cheltuielile de combustibil. Echipamentul de la TrackGPS dispune de monitorizare prin GPS, senzori de combustibil (sonde litrometrice), bușon cu senzor de identificare a deschiderii rezervorului. Montarea senzorilor de nivel ajută la urmărirea schimbărilor de nivel de carburant din rezervor, la calcularea corectă a timpilor lucrați, la monitorizarea realimentărilor. Pe site-ul TrackGPS ai la dispoziție și un calculator de economie, cu ajutorul căruia poți analiza ce sumă poți economisi cu ajutorul soluției noastre.

TrackGPS contribuie și la minimizarea emisiilor de carbon prin soluțiile dezvoltate. Controlul sporit al utilizării de carburant contribuie la luarea unor decizii pozitive din punct de vedere ecologic. Managerul flotei este persoana în măsură să influențeze pozitiv inclusiv comportamentul la volan al șoferilor flotei pe care o administrează. Câteva dintre cele mai importante sfaturi ce pot fi oferite sunt: oprirea motorul în timpul staționării, neutilizarea în exces sistemului de climatizare și sporirea atenției la viraje și depășiri. Dacă cele din urmă sunt realizate brusc, contribuie decisiv la un consum ridicat.

Află mai multe despre cum poți să îți optimizezi costurile organizației într-un articol detaliat, aici.

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.