TrackGPS

Cum te ajută datele telematice să optimizezi activitatea flotei auto?

Cum te ajută datele telematice să optimizezi activitatea flotei auto?

08/01/2020
Whitepaper-TrackGPS-Date-telematice

Ritmul de evoluție al pieței globale a sistemelor de management a flotei auto preconizează o creștere la 53.2 milioane de unități cumulate până în anul 2023. La baza acestei creșteri stau adoptarea noilor tehnologii, eficientizarea proceselor logistice, trecerea la un sistem de reducere a amprentei de carbon, dar și focusul companiilor pe limitarea costurilor și creșterea profitabilității. Crearea unui așa-numit plan de cost-containment reprezintă o cale către reducerea substanțială a combustibilului utilizat.

Creșterea importanței rolului IoT-ului în managementul flotelor auto și integratea acestuia în cadrul tot mai multor sisteme de monitorizare se traduce printr-o creștere a cererii pe piață pentru soluțiile de gestiune a flotelor. Astfel, prin implementarea soluțiilor potrivite business-ului tău, acesta devine scalabil, urmărind un șablon eficient de dezvoltare.

Indiferent de situația pe care o întâmpini, prin integrarea unei soluții de gestiune a flotei auto vei putea găsi cauza managementului ineficient, fără a utilza resurse seminificative de timp și bani.

Utilizarea datelor telematice, alături de automatizarea proceselor, duce la creșterea ritmului în care progresează business-ul tău. TrackGPS.ro facilitează acest proces cu ajutorul aplicației care permite monitorizarea datelor telematice furnizate de soluția implementată pe vehicule, dar și extinderea flotei auto.

Managementul flotei auto cu ajutorul platformei TrackGPS

Platforma TrackGPS facilitează generarea de rapoarte specifice și analize complexe ale vehiculelor monitorizate. Obținerea datelor este una precisă, acestea fiind colectate cu ajutorul unor senzori, procesate de aplicația TrackGPS și trimise la utilizatorul final, potrivit intereselor sale.

Materialul informativ pe care ți l-am pregătit te va familiariza cu domeniul telematicii și îți va fi util în procesul de scalare și automatizare a afacerii tale.

Descarcă whitepaper-ul și află care este impactul pe care îl are soluția TrackGPS în activitatea ta profesională.

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.