TrackGPS

Despre succesul Adaconi și colaborarea cu TrackGPS

Despre succesul Adaconi și colaborarea cu TrackGPS

17/01/2022

Succesul Adaconi a pornit de la dorința familiei Neiconi de a crea o afacere bazată pe integritate, excelență și respect pentru oameni. Din 1991 au pornit traseul antreprenoriatului prin câteva afaceri la nivel local, în Hațeg, bazându-se pe mașina personală pentru transportul mărfii. Ulterior, când ideea de distribuție a prins contur, două mașini DACIA break au fost începutul a ceea ce astăzi înseamnă o flotă de peste 50 de vehicule.

Ne mândrim cu faptul că suntem parte din dezvoltarea a peste 4500 de companii, încă din 2006. TrackGPS susține și eficientizează activitatea a mii de companii dintr-o arie largă de industrii, monitorizând peste 70.000 de vehicule. Parcul auto deținut de compania Adaconi este într-o continuă dezvoltare, echipa TrackGPS fiind de peste 15 ani alături în acest parcurs.

Adaconi este cunoscută pe plan național pentru distribuția de materiale de papetărie, rechizite școlare și materiale destinate artelor plastice. În timp au dezvoltat și două branduri proprii – DACO și ECADA.

Parcursul Adaconi a însemnat și momente în care managementul a fost nevoit să găsească un echilibru pentru a rezista, fie modului mai atent al clienților de a face cumpărături, fie unor crize precum pandemia din 2020. 

Ceea ce a determinat compania să se mențină pe piață și chiar să îndrăznească să acceadă către piața internațională a fost respectul pentru oameni, excelența și integritatea. Aceste valori s-au resimțit și în colaborarea cu echipa TrackGPS.

În cei peste 15 ani de când Adaconi a ales implementarea soluțiilor TrackGPS, angajaților săi le-a fost încredințată, implicit, și o cultură de lucru corectă, bazată de colaborare și echitabilitate.

Urmărește interviul integral și află cum i-au ajutat pe ei soluțiile de monitorizare de la TrackGPS în dezvoltarea activității!

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.