TrackGPS

Economie de costuri de până la 20% după implementarea soluțiilor TrackGPS!

Economie de costuri de până la 20% după implementarea soluțiilor TrackGPS!

08/04/2021

TrackGPS este un sistem complet de fleet management care oferă servicii premium personalizate. Soluțiile din portofoliu se adresează tuturor tipurilor de flote și au fost îmbunătățite pe parcursul a 15 ani de experiență. Acest sistem a fost implementat în industrii precum: transport, curierat, agricultură, servicii publice sau construcții. Echipa proprie de Development, departamentul de Suport Clienți și proprii tehnicieni sunt doar câteva dintre plusurile care întregesc experiența cu TrackGPS.

Sistemul de fleet management te ajută să deții controlul asupra vehiculelor din flotă, să te asiguri că acestea sunt utilizate corespunzător și că nu te confrunți cu pierderi substanțiale.

CUM SCAZI COSTURILE CU FIECARE DINTRE SOLUȚIILE TRACKGPS?

SOLUȚIA MONITORIZARE BASIC
Reduci timpul petrecut pentru a monitoriza vehiculele, având toate informațiile de care ai nevoie pe o singură platformă. Poți accesa datele oricând, de oriunde cu doar câteva click-uri.

SOLUȚIA COMPORTAMENT ȘOFER
Reduci uzura vehiculului, costurile cu carburantul și costurile de mentenanță contribuind direct la îmbunătățirea stilului de condus al șoferilor, prin analiza unor indicatori specifici.

SOLUȚIA CITIRE DATE DIN CAN
Consulți în timp real date din computerul de bord al vehiculului și obții grafice exacte despre viteza de deplasare a vehiculului.

SOLUȚIA IDENTIFICARE ȘOFER
Reduci timpul alocat activităților administrative și asignezi eficient vehiculele flotei, reducând riscul folosirii neautorizate a mașinilor.

SOLUȚIA MONITORIZARE SEMIREMORCI
Primești alerte în momentul deschiderii ușilor și astfel diminuezi riscul sustragerii neautorizate a mărfurilor transportate.

SOLUȚIA TEMPERATURĂ ȘI UMIDITATE CONTROLATĂ
Obții în timp real informații transmise de senzori cu privire variațiile de temperatură și asiguri calitatea mărfurilor transportate.

SOLUȚIA TRANSPORT SECURIZAT
Ai posibilitatea de a seta alerte și notificări, astfel asiguri protecția angajaților și siguranța bunurilor transportate.

SOLUȚIA ETOLL
Nu mai achiziționezi manual tichete și economisețti timp prețios. Plata taxei de drum pe teritoriul Ungariei se efectuează automat din contul HU-GO, iar riscul de a lua amenzi este eliminat.

SOLUȚIA TACHO READER
Te asiguri că șoferii flotei respectă timpii de condus și pe cei de odihnă, dar și că respecți legislația cu privire la descărcarea datelor din tahograf. Prin intermediul unei platforme web decarci, de la distanță, direct în calculatorul propriu datele cardului.

SOLUȚIA SAVE DRIVE
Siguranța angajaților Scazi riscul de a primi amenzi prin monitorizarea depășirii vitezei și a purtării centurii de siguranță de către șoferi.

SOLUȚIILE ASSET TRACKING & PERSONAL TRACKER
Gestionezi active fixe și mobile care nu au sursă proprie de alimentare. Știi permanent locația și poziția bunurilor monitorizate.

SOLUȚIA CONSUM CARBURANT
Ești permanent informat cu privire la nivelul de combustibil din rezervor și poți să analizezi în timp real modul în care acesta scade sau crește.

Datele, rapoartele și graficele generate pe baza soluțiilor implementate pot fi accesate de pe platforma web sau chiar cu ajutorul smartphone-ului, folosind o aplicație mobilă de ultimă generație.

Vrei să afli mai multe despre una dintre soluțiile TrackGPS?
Adresează-te managerului tău de cont sau contactează-ne la numărul de telefon 0374 714 805 ori prin formularul de contact!

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.