TrackGPS

Side Grup – Colaborare de succes cu TrackGPS

Side Grup – Colaborare de succes cu TrackGPS

12/04/2024

Înființată în 2004, Side Grup este o companie dinamică și flexibilă, care ocupă un loc de vârf pe piața națională de produse de curățare și igienă.

“Misiunea noastră este de a aduce un plus de valoare în activitatea tuturor clienților. Asigurăm îndeplinirea acestei misiuni prin crearea de soluții competitive, dar și prin crearea unor parteneriate de succes. Printre acestea se numără și colaborarea cu TrackGPS”, declară managerul flotei auto Side Grup.

Având privilegiul să dezvoltăm o relație solidă cu Side Grup încă din 2014, am fost martori la devotamentul lor neîntrerupt pentru a îmbunătăți experiența clienților. Prin soluțiile noastre performante și parteneriatul de succes, am reușit să contribuim la realizarea acestui obiectiv. Povestea lor, cea a unei companii cu o istorie solidă în distribuția de produse nealimentare, a fost întotdeauna definită de dorința de a evolua și inova modul de lucru. Alegerea de a colabora cu TrackGPS a fost una naturală, fiind determinată de nevoia lor stringentă de a monitoriza consumul de carburant și de a optimiza rutarea flotei de autoutilitare.

Care a fost cel mai mare beneficiu obținut?

“Cel mai mare beneficiu obținut prin intermediul colaborării cu TrackGPS a fost capacitatea de a monitoriza și controla consumul de carburant, un aspect esențial în industria noastră. Acest control strict al costurilor asociate ne-a permis să reducem tentativele de sustrageri și să optimizăm eficiența operațională a organizației. Mai mult decât atât, soluția oferită de TrackGPS nu numai că ne-a satisfăcut nevoile imediate, ci a și depășit așteptările noastre, contribuind semnificativ la îmbunătățirea proceselor de management al flotei”, susține responsabilul flotei auto Side Grup.

Impactul aplicației web și mobile

În ceea ce privește utilizarea aplicației web și mobile, au constatat că acestea au fost instrumente esențiale în gestionarea eficientă a flotei. Utilizarea frecventă a aplicatiei pentru generarea de rapoarte, urmărirea statisticilor consumului de carburant și parcursul vehiculelor le-au permis să ia decizii informate și să optimizeze resursele în mod eficient.

În final, managerul flotei Side Grup mărturisește: “Experiența noastră cu TrackGPS s-a dovedit a fi extrem de benefică. Prin implementarea soluțiilor inovatoare, și având acces la suportul dedicat al echipei TrackGPS, am atins cu succes obiectivele noastre legate de o gestionare eficientă a costurilor. În lumina acestei experiențe pozitive, nu ezităm să recomandăm TrackGPS ca un partener de încredere pentru orice organizație în căutarea unei soluții de management al flotei care să ofere eficiență și control fără compromis.”

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.