TrackGPS

TachoAnalytics – Interpretează datele din tahograf

TachoAnalytics – Interpretează datele din tahograf

16/04/2024

O soluție completă de descărcare, citire și interpretare a datelor de tahograf, dezvoltată alături de clienții și partenerii noștri în cei 18 ani de activitate: TachoAnalytics. Această soluție complexă este  dedicată optimizării și gestionării eficiente a flotelor de vehicule comerciale. 

TachoAnalytics este un instrument avansat care permite extragerea datelor vitale din fișierele .DDD, oferind o viziune profundă asupra activităților conducătorilor auto și a performanței vehiculelor. Iată câteva dintre avantajele cheie ale soluției: 

Interpretarea automată a fișierelor .DDD

TachoAnalytics depinde de soluția TachoReader pentru a descărca și trimite automat fișierele .DDD, eliminând nevoia de intervenție manuală și asigurând o integrare perfectă a datelor. 

Date importante despre flotă dintr-o privire 

Valabilitatea cartelei șoferului

Cu TachoAnalytics, se poate verifica ușor statusul valabilității cardului de șofer, asigurând astfel conformitatea tuturor conducătorilor auto cu reglementările legale în ceea ce privește documentația lor personală. 

Descărcarea la timp a datelor de pe cartela șoferului

Prin intermediul soluției, se transmit notificări în timp util în cazul în care datele de pe cardurile de șofer nu sunt descărcate la timp, facilitând astfel respectarea cerințelor legislative și evitând posibilele penalități asociate cu nerespectarea acestora. 

Inspecția periodică a tahografului

TachoAnalytics permite monitorizarea cu precizie a valabilității inspecției periodice a tahografului pentru fiecare vehicul din flotă. Astfel, se asigură conformitatea cu standardele de siguranță și reglementările legale în vigoare a tuturor vehiculelor. 

Descărcarea la timp a datelor din tahograf

Cu ajutorul soluției, se poate verifica dacă datele din tahograf nu sunt descărcate la timp. Astfel, sunt facilitate acțiuni corective pentru a menține întreaga flotă actualizată și în conformitate cu cerințele legislative. 

Configurare flexibilă a intervalelor de timp

Cu TachoAnalytics, există posibilitatea de a configura intervale de timp specifice pentru fiecare situație și companie. De exemplu, se pot defini cu ușurință intervale specifice pentru turele de noapte sau alte activități relevante. 

Analiză detaliată a activității conducătorilor auto

Prin intermediul TachoAnalytics, se pot accesa informații detaliate și clasificări legate de activitățile conducătorilor auto, inclusiv orele petrecute conducând sau în afara camionului. Aceste date precise permit monitorizarea și gestionarea eficientă a timpului de lucru al conducătorilor auto, asigurând conformitatea cu reglementările legale și îmbunătățind în același timp eficiența operațională. 

Cu TachoAnalytics, oferim instrumentele necesare pentru a lua decizii informate și strategice, optimizând costurile și îmbunătățind performanța întregii flote.  

Această soluție adaugă o nouă dimensiune de transparență și eficiență operațională și permite gestionarea mai bună a resurselor.  

Suntem la un apel distanță pentru mai multe informații și pentru a începe să maximizați performanța flotei! 

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.