TrackGPS

Soluția Date CAN – legătura directă cu computerul de bord

Soluția Date CAN – legătura directă cu computerul de bord

13/06/2023
Interpretare check engine

Cea mai mare provocare pe care o întâmpini ca manager de flotă este menținerea echilibrului între siguranța șoferilor și costurile de exploatare ale flotei. De aceea, este esențial să cunoști în permanență statusul funcționării vehiculelor.

Decodifică martorul CHECK ENGINE

Soluția de Citire a Datelor din Computerul de Bord (CAN) oferă informații direct din platforma CAN, conectată la computerul de bord. Echipamentele colectează date cu privire la kilometraj, nivelul și consumul total de combustibil de pe injectoare, viteza vehiculului și temperatura și turația motorului.

Funcționalitatea recent îmbunătățită este de citire și interpretare a codurilor de eroare DTC – Diagnostic Trouble Codes. Sunt reprezentate în bord sub forma martorului CHECK ENGINE și sunt furnizate pe baza datelor OBD citite în timp real. Prin intermediul ei, te menținem informat cu privire la funcționarea autovehiculelor din flotă.

Navigând în aplicația TrackGPS, vei observa vehiculele care au prezentă eroarea CHECK ENGINE, cât și detalii despre aceasta. Codul de eroare, format din o literă și 4 cifre, indică componenta defectă a motorului și tipul de eroare. În plus, sunt incluse posibilele cauze ale apariției erorii și efectele acesteia asupra funcționării motorului. Această funcționalitatea devine operațională prin instalarea soluției de Citire a datelor din computerul de bord CAN. Este necesar doar un dispozitiv conectat la mufa OBD a autovehiculelor. Această funcționalitate este disponibilă pentru autoturisme, autoutilitare sau microbuze, fiind exceptate utilajele sau camioanele.

 

Care sunt beneficiile?

În primul rând, cu ajutorul acestei funcționalități poți identifica rapid problemele vehiculelor din flotă. În plus, vei economisi cu ușurință cele mai importante resurse: timpul și banii. Nu în ultimul rând, sunt evitate costurile mari de reparații, eventualele întârzieri ale activității sau incidentele de siguranță ale flotei și conducătorilor auto. Acest lucru este posibil datorită afișării informațiilor în timp real. În consecință, ai posibilitatea de a lua cele mai eficiente decizii, chiar dacă eroarea poate fi omisă inițial de către conducătorul auto.

TrackGPS este o soluție modernă de management al flotei, ce oferă o abordare proactivă și preventivă în managementul vehiculelor. Prin tehnologia avansată și capacitățile de analiză a datelor, aplicația noastră contribuie la reducerea costurilor și a timpului de reparație și, prin urmare, la creșterea eficienței și productivității afacerii tale.

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.