TrackGPS

CONTRIBUIE LA DEZVOLTAREA NOII APLICAȚII TRACKGPS WEB!

CONTRIBUIE LA DEZVOLTAREA NOII APLICAȚII TRACKGPS WEB!

27/10/2020
noua-aplicatie-web-TrackGPS

Testează noua aplicație web TrackGPS și dă-ne feedback-ul tău!

Părerea utilizatorilor este foarte importantă pentru noi, tocmai pentru ca această platformă să îndeplinească cât mai multe din nevoile de business ale clienților.

Noua aplicație web TrackGPS devine mediu de test pentru toți utilizatorii care doresc să ne dea un feedback sau chiar o recomandare despre cum am putea construi această aplicație cât mai ușor de folosit de  către utilizatori.

Ești curios cu ce te va surprinde noua aplicație?

Noua aplicație web vine cu un tablou de bord ce te va pune imediat la curent cu situația actuală a flotei tale. Ești la doar un click distanță de informațiile de bază pe care ai nevoie să le știi despre flota ta, autovehicule în mișcare, staționate, totalul distanțelor parcurse în ziua precedentă, topul vitezelor în ultima săptămână și multe altele.

Rapoartele au devenit personalizabile, astfel încât tu le poți sorta și ordona după cum îți dorești și în funcție de informația care te interesează din raportul respectiv. Totul a fost creat special pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe platformă.

Noua aplicație web TrackGPS îți oferă și o secțiune dedicată notificărilor unde vei primi informări despre disponibilitatea rapoartelor, dar și despre anumite evenimente generate de dispozitivele amplasate pe mașini.

Noul design al aplicației te va ajuta să primești informațiile de care ai nevoie și în același timp să acționezi mult mai repede atunci când este cazul, totul pe un singur ecran, fără a naviga și în alte ferestre.

Așadar, toate cele menționate mai sus, dar și multe alte noi funcționalități, le vei regăsi în noua aplicație web TrackGPS, iar noi îți oferim posibilitatea de a ne trimite părerea ta cu privire la îmbunătățirile pe care consideri că le putem face.

Tocmai în acest sens vei găsi în aplicație și o secțiune dedicată de feedback. Indiferent de ecranul în care te afli sau de acțiunea pe care o întreprinzi, poți cu un singur click să ne scrii părerea ta.

Tot ce trebuie să faci este să te autentifici în noua aplicație web TrackGPS cu utilizatorul și parola pe care le folosești deja și să începi să testezi.

Doar prin feedback-ul utilizatorilor vom duce această aplicație la cea mai bună formă a ei.

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.