TrackGPS

DE CE SĂ ALEGI TRACKGPS?

DE CE SĂ ALEGI TRACKGPS?

10/11/2020
beneficii trackgps by arobs

Viziunea noastră este să ajutăm companiile cu flotă auto să își gestioneze mai bine parcul de vehicule, de aceea alegerile pe care le facem sunt întotdeauna gândite cu scopul de a eficientiza activitatea clienților și a partenerilor noștri, dar și cu scopul de a oferi servicii premium din punct de vedere operațional, tehnic și al scalabilității. Dezvoltăm in-house și implementăm soluții complete de management al flotei auto cu ajutorul echipei de peste 100 de membri.

Departamentul propriu de Development al TrackGPS este cheia pentru dezvoltarea cu succes a aplicațiilor noastre web și mobile, dar și garanția unui proiect stabil care se dezvoltă constant. Avem o echipă internă, iar tu, în calitate de client, beneficiezi de:

  • resurse specializate și persoane dedicate;
  • dezvoltare continuă într-un mediu securizat;
  • disponibilitate garantată în cazul mentenanței, actualizărilor și a schimbărilor majore.

Departamentul de Suport Clienți disponibil 5/7, preia toate solicitările de natură tehnică venite din partea clienților. Fiecărui specialist îi este asignat tipul de situație pentru care acesta are pregătirea necesară. Astfel fiecare caz specific este analizat și rezolvat într-o manieră optimă.
Sistemul bazat pe centrală telefonică este configurat să preia apelurile din exterior în cel mai eficient mod, ceea ce duce la un timp de așteptare minim.

Echipa proprie de tehnicieni instalatori este cea care cunoaște toate sistemele vehiculelor și efectuează intervențiile rapid și eficient, iar rețeaua de peste 40 de service-uri partenere asigură o acoperire națională, astfel implementarea soluțiilor se face prompt, fără întârzieri.

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.