TrackGPS

TrackGPS – Partener și expozant la Retail & HoReCa Distribution by Modern Buyer

TrackGPS – Partener și expozant la Retail & HoReCa Distribution by Modern Buyer

15/09/2021
trackgps-horeca-distribution

Pe 16 septembrie 2021, participăm la Brașov, în calitate de partener și expozant la cea de-a VI-a ediție a conferinței Retail & HoReCa Distribution.

Vom fi prezenți și în acest an la evenimentul organizat de publicația Modern Buyer, în cadrul căruia vom prezenta soluțiile TrackGPS destinate automatizării activității companiilor din industrii precum Distribuție & Curierat, Retail și HoReCa. Tot în cadrul conferinței, participanții vor avea parte de o incursiune în povestea succesului nostru consolidat în cei 15 ani de experiență pe piața soluțiilor telematice.

Prin intermediul aplicațiilor web și mobile TrackGPS, managerii de flote au posibilitatea să își automatizeze operațiunile, să monitorizeze în timp real atât vehiculele din parcul auto cât și activitatea șoferilor, să își gestioneze costurile cu combustibilul și să se asigure că bunurile perisabile sunt transportate în condiții optime.

Suntem unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de Fleet Management de pe piața din Europa Centrală și de Est, iar în portofoliul nostru avem clienți precum: companii de distribuție a produselor alimentare, servicii de utilități publice, întreprinderi agricole și companii de curierat, din peste 10 țări europene. Un mare sentiment de satisfacție care ne demonstrează că oferim servicii de calitate este faptul că avem clienți și parteneri care sunt alături de noi de peste 10 ani.

În cadrul conferinței Retail & HoReCa Distribution vom oferi informații valoroase despre soluțiile Consum Carburant, Comportament Șofer și Temperatură și Umiditate Controlată, susținute de studii de caz și feedback din partea clienților noștri.

Vom fi prezenți alături de colegii noștri de la Optimall by AROBS pentru a prezenta cele mai importante soluţii de optimizare a afacerilor, dar și pentru a dezbate ultimele noutăți din domeniu. Mai multe informații despre eveniment poți citi AICI.

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.