TrackGPS

American Restaurant System – succes împreună

American Restaurant System – succes împreună

25/11/2022
Colaborare 15 ani

Sphera Franchise Group este umbrela sub care se regăsesc câteva dintre brandurile food de top din România. Unul dintre acestea este Pizza Hut, care și-a făcut apariția în România în anul 1994. Primul restaurant s-a deschis în zona Dorobanți, vis-a-vis de ASE. A fost primul brand din portofoliul Sphera Franchise Group intrat pe piața locală, fiind urmat de KFC în anul 1997 și, ulterior, Taco Bell, în 2017.

Succesul apariției restaurantului Pizza Hut în România s-a datorat mai multor factori. Pe lângă autenticitatea brandului și diversitatea meniurilor puse la dispoziție,  popularitatea de care s-a bucurat încă de la intrarea în piață a fost un element decisiv pentru dezvoltare. Până la acel moment, pentru publicul românesc, Pizza Hut exista doar în filmele americane. De aceea, posibilitatea de a păși într-un astfel de restaurant a reprezentat pentru mulți clienți, un vis devenit realitate.

Începutul colaborării cu TrackGPS

Colaborarea cu TrackGPS a început acum 15 ani, din dorința de a eficientiza activitatea de management al flotei. La momentul respectiv, soluția a fost percepută ca o revoluție în domeniul transportului. Acest lucru se datorează faptului că se putea urmări în timp real locația autovehiculelor, viteza de rulare, numărul și durata staționărilor. De-a lungul timpului aplicația a fost continuu dezvoltată și optimizată. Astfel, reușește să ofere toate beneficiile unei soluții integrate de management al flotei. Sistemul de alerte și notificări cu privire la expirare documente (ITP, RCA, etc.), intrare/ieșire hotspot, depășire viteză pe tronson drum, creștere/scădere bruscă a nivelului de combustibil,  oferă o imagine de ansamblu asupra flotei auto pentru o mai bună organizare a activității, monitorizarea stilului de condus și planificarea întreținerii vehiculelor.

Organizarea activității de transport prin stabilirea rutelor și eliminarea traseelor suplimentare a contribuit la eficientizarea livrării comenzilor. Rapoartele specifice cu privire la consumul de combustibil, determinarea profilului conducătorului auto (accelerarea și decelerarea rapidă, frânarea puternică, depășire viteză pe tronson drum) sunt instrumente importante pentru orice manager de flotă.

Cei 15 ani de colaborare s-au bazat pe încredere, comunicare constantă, dorință de inovație și dezvoltare susținută pentru a ne putea alinia din mers la noile tehnologii.

Află mai multe despre povestea noastră de succes împreună. Urmărește interviul integral!

Succesul partenerilor noștri este succesul nostru.

Vezi și alte povești de succes!

 

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.