TrackGPS

Despre noi – Valori

O soluție completă de management al parcului auto prin intermediul unui software îmbunătățit pe parcursul a peste 18 ani de experiență. Aceasta face parte din categoria de proiecte și produse proprii AROBS Transilvania Software.

Accesează o nouă experiență de management al flotei

Aplicația TrackGPS oferă o conectivitate excelentă, trasabilitate a datelor, acces în timp real la informații prin intermediul platformei mobile,  rapoarte grafice și tablouri de bord. Totul pentru a vă permite să luați cele mai bune decizii, să mențineți eficiența operațională, să reduceți costurile fără a face rabat de la calitatea oferită

Implementat cu succes în numeroase domenii

Construcții, FMCG, Curierat, Servicii publice, HORECA, Transport frigorific, Securitate, Logistică, IT, Telecomunicații, Bănci, Agricultură.

O comunitate

TrackGPS este o soluție de monitorizare creată de oameni, pentru oameni. Menținem o relație constantă cu clienții noștri și căutăm mereu să oferim suportul potrivit pentru fiecare situație.

Calitate

Conștientizăm importanța pe care o are aplicația noastră în activitatea de zi cu zi a clienților. De aceea, ne asigurăm constant că oferim cel mai înalt nivel de calitate din punct de vedere tehnic, dar și din punct de vedere al suportului. 

Inovație

Promovăm un climat de continuă dezvoltare, prin care încurajăm creativitatea și descoperirea inovațiilor în domeniul din care facem parte.

Clienții ne inspiră

TrackGPS a pornit din dorința de a eficientiza activitatea managerilor de flotă, de aceea ne raportăm constant la nevoile lor pentru a ne îmbunătăți activitatea. 

Productivitate și eficiență

Știm cât de important este timpul pentru fiecare dintre noi. De aceea, alături de calitate, le oferim clienților noștri productivitate și eficiență, pentru a asigura un curs cât mai fluent în activitatea lor.

Istoric

  1. Înființare TrackGPS

  2. Achiziție SASFleet

  3. Achiziție CFTS

Ne mândrim că ați ales să aveți încredere în calitatea serviciilor oferite.

Vă garantăm securitatea deplină a datelor dumneavoastră, iar drept asigurare, vă punem la dispoziție certificările obținute de-a lungul anilor:

CERTIFICĂRILE ECHIPAMENTELOR PENTRU SOLUȚIA MONITORIZARE BASIC