TrackGPS

Serviciul de notificări e-Toll prin SMS te protejează de amenzi!

Serviciul de notificări e-Toll prin SMS te protejează de amenzi!

10/08/2023
Notificări e-Toll prin SMS

Un șofer informat este un șofer pregătit să facă față călătoriilor fără griji. Cu noul serviciu de notificări TrackGPS, te ținem la curent cu privire la statusul contului tău HU-GO în timp real! Astfel, poți planifica alimentarea contului în mod corespunzător. Nu mai trebuie să îți faci griji pentru amenzi sau penalități în cazul neplății taxelor de drum!

Cum funcționează serviciul de notificări?

Prin intermediul serviciului nostru de notificări, ești informat în mod simplu și eficient despre starea fondurilor disponibile, care pot fi scăzute sau insuficiente, în contul tău HU-GO.

Astfel, fie că ești manager de flotă sau șofer, vei fi la curent cu statusul contului tău HU-GO și vei putea acționa în consecință. Echipa noastră se asigură că notificările sunt livrate celor implicați în mod direct, în funcție de preferințele configurate, pentru a asigura o gestionare eficientă a taxelor de drum.

Beneficii pentru tine, ca manager de flotă:

  • Gestionare simplă și transparentă a conturilor HU-GO pentru întreaga flotă;
  • Planificare eficientă a bugetului pentru taxele de drum;
  • Reducerea riscului de amenzi și penalități pentru neplata taxelor.

Beneficii pentru conducătorii auto:

  • Informare constantă asupra statusului contului HU-GO;
  • Evitarea situațiilor neplăcute generate de neplata taxelor de drum;
  • Călătorii fără stres și întârzieri din cauza unui cont gol.

 

În plus, avem vești importante cu privire la amenzile pentru neplata taxelor de drum în Ungaria. Potrivit informațiilor de la InfoTrucker, amenzile pentru neplata taxelor de drum au crescut cu peste 15%, începând cu data de 15 octombrie. Aceasta înseamnă că un cont nealimentat corect poate atrage penalități semnificative.

Pentru a te bucura de beneficiile serviciului nostru de notificări e-Toll și a evita amenzile inutile, te rugăm să iei legătura cu managerul tău de cont. El îți va oferi toate detaliile necesare pentru activarea serviciului.

Echipa TrackGPS este dedicată să-ți ofere soluții inovatoare și eficiente pentru gestionarea flotei auto pe care o deții. Cu serviciul nostru de notificări e-Toll, pornim la drum împreună spre o experiență mai sigură și lipsită de stres pe șoselele din Ungaria!

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.