TrackGPS

Sărbătorim 15 ani de la prima vânzare a soluției Monitorizare Basic

Sărbătorim 15 ani de la prima vânzare a soluției Monitorizare Basic

02/06/2021
15-ani-de-TrackGPS
  • 15 ani de la prima vânzare și implementare a soluției Monitorizare Basic.
  • 15 ani de monitorizare și management eficient al flotelor auto.
  • 15 ani de experiență pe piața soluțiilor telematice din Europa Centrală și de Est.

La început, când acest proiect începea să prindă contur, portofoliul TrackGPS număra 30 de clienți și în jur de 200 de vehicule monitorizate, iar în prezent avem 4500 de clienți și aproximativ 70 000 de vehicule monitorizate, cu o cifră de afaceri de 5 milioane de euro/an.

Dacă în anii de debut, barierele erau caracterizate de preț, uneori prohibitiv (de 500 de euro per dispozitiv de monitorizare), dar și de neîncrederea într-un astfel de serviciu, acum, după 15 ani piața recunoaște nevoia de implementare a unui astfel de sistem de Fleet Management, iar prețul nu mai este un impediment.

În anul 2011 am contractat un important jucător de pe piața de energie electrică și gaz. Acesta a fost momentul în care am înțeles că, pentru a face față cerințelor este important să investim în software. După 5 ani de lucru intens la aplicația web, am fost nevoiți să schimbăm tehnologia și să rescriem soluția din punct de vedere software.

După anul 2013 am început un proces de creștere prin achiziția companiilor concurente, fapt care ne-a consolidat poziția de leader atât pe piața din România, cât și pe cea din Ungaria.

După anul 2015 am stabilit parteneriate cu mari companii de telecomunicații pentru revânzarea soluției, încercând astfel să creăm o rețea de vânzători de câteva zeci de ori mai mare decât forța proprie de vânzări.

Ne mândrim cu performanța de a ajunge atât de departe și de a putea eficientiza activitatea a mii de companii dintr-o arie largă de industrii. Proiectul nostru, născut în inima Transilvaniei, împlinește anul acesta 15 ani de activitate.

Oferim souții premium adaptate nevoilor pieței și ale clienților, ceea ce ne plasează în topul providerilor de soluții de Fleet Management. Ne bucurăm de 15 ani de succes care nu ar fi fost posibili fără cei 4500 clienți TrackGPS, parte din cei peste 7000 de clienți AROBS Telematics.

Am împlinit 15 ani de experiență pe piața soluțiilor telematice și ne mândrim cu cifre impresionante:

  • 70 000 vehicule monitorizate
  • 10 milioane de parametri CAN procesați zilnic
  • 11 milioane de km monitorizați in fiecare zi
  • 50 milioane de coordonate procesate zilnic
  • 100 de specialiști

Un mare sentiment de satisfacție care ne demonstrează că oferim servicii de calitate este faptul că avem 2 clienți care sunt alături de noi încă din anul 2006, dar și peste 100 de clienți care sunt partenerii noștri de 10 ani. Suntem numărul 1 pe piața din România și continuăm să creștem și să ne extindem pe piețe precum cea din Indonezia, unde activăm din anul 2017.

Le mulțumim tutror celor care fac parte din comunitatea TrackGPS!

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.